VERHUUR

Slachthuisterrein Haarlem wordt een levendig en bijzonder terrein waar zowel gewoond als gewerkt wordt. Het werken concentreren we in de monumentale gebouwen op het terrein. Hier realiseren we een bonte menging aan ruimten, zodat we plek kunnen bieden aan een breed scala van ondernemers die willen meehelpen aan het maken van een bijzondere plek.

In totaal realiseren we ongeveer 5.000m2 creatieve bedrijfsruimten, in maat varieert van 25 tot 500m2. Naast de popschool en het pop-oefencentrum is er ruimte voor horeca, loftachtige kantoorruimte voor creatieve en dienstverlenende bureaus. Er komt een ‘hoofdstraat’ in het Slachthuis met ongeveer 10 kleine ruimten waar kleine bedrijven lokale producten kunnen produceren en verkopen. In één van de loftachtige ruimten is straks ook plek voor een incubator/verzamelgebouw voor startende ondernemers: een 'Slachthub’ met ongeveer 3.000 m2 creatieve bedrijfsruimten (in maat varierend van 25 tot 300m2).

INTERESSE?

Zoek jij als creatief bedrijf een nieuwe bruisende locatie om jouw onderneming te vestigen? Of ben je een ambitieuze horecaondernemer die een nieuw avontuur aan wil gaan op een levendige plek? Mail dan het inschrijfformulier naar s.kramers@bpd.nl en Simone Kramers neemt dan op korte termijn contact met je op.

.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.