VERHUUR

Slachthuis Haarlem wordt een levendig en bijzonder terrein waar zowel gewoond als gewerkt wordt. Het werken concentreren we in de monumentale gebouwen op het terrein. Hier realiseren we een bonte menging aan ruimten, zodat we plek kunnen bieden aan een breed scala van ondernemers die willen meehelpen aan het maken van een bijzondere plek.

In totaal realiseren we ongeveer 5.000m2 creatieve bedrijfsruimten, in maat varieert van 25 tot 500m2. Naast de popschool en het pop-oefencentrum is er ruimte voor horeca, loftachtige kantoorruimte voor creatieve en dienstverlenende bureaus. Er komt een ‘hoofdstraat’ in het Slachthuis met ongeveer 10 kleine ruimten waar kleine bedrijven lokale producten kunnen produceren en verkopen. In één van de loftachtige ruimten is straks ook plek voor een incubator/verzamelgebouw voor startende ondernemers.

In de voormalige kantine past goed een dienstverlenend bedrijf; de voormalige directiewoning geeft ruimte aan een aantal Bed & Breakfasts.

INTERESSE?

Tot aan de start van de bouw/verbouwing hebben we voldoende ruimte voor culturele programmering en bijzondere bijeenkomsten of vergaderingen. Wil je iets organiseren voor de buurt op het terrein? Of wil je met je bedrijf vergaderen of een bedrijfs-evenement organiseren? Stuur dan een mail naar info@slachthuishof.nl.  Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden

Wil je permanent vestigen? Nog heel even geduld. Je kunt je aanmelden via info@slachthuishof.nl en dan nemen we vanaf half augustus contact met je op. Maar ook dan: de eerste werkzaamheden starten pas maart 2020. Begin 2021 kunnen de eerste bedrijven zich definitief vestigen.

Liever even telefonisch overleggen met de burgemeester van het terrein, Martijn Kruyver?  Je kunt hem bereiken via telefoonnummer: 06 - 11 36 03 01.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.