Save the date: Open dag Slachthuisterrein

Zaterdag 28 mei van 14.00 tot 17.00 uur zijn buurtbewoners en belangstellenden welkom om langs te komen om de vorderingen te zien van de transformatie van het Slachthuisterrein. Klein Haarlem geeft die middag rondleidingen door Slachthub, de toekomstige dynamische hub van Klein Haarlem met werkruimte voor de creatieve sector, horeca en een sportschool. 

Aanmelden voor de rondleiding kan bij binnenkomst. Natuurlijk zie je ook de vorderingen van de renovatie van het Slachthuis, het bruisend popcentrum met oefenruimtes voor muzikanten en meer. Ook de woningen in aanbouw van Slachthuisdistrict zijn goed zichtbaar, medio februari werd het hoogste punt in de bouw reeds bereikt. Vanuit de organisatie worden leen-bouwhelmen verstrekt en wordt het aantal deelnemers aan de rondleiding gemaximaliseerd. Het is mogelijk om bij de tijdelijke bar van Slachthuis een drankje te nuttigen na afloop van de rondleiding.


Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.