Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze agenda.

28 septemberSLACHTMEESTERS (3 bands)

Iedere laatste zaterdag van de maand (beginnend in september 2019) staan De Slachtmeesters op het podium van het Slachthuisterrein. Dit zijn steeds 3 verschillende leuke bands gelieerd aan Het Patronaat. Datum: 28 september 2019 Locatie: Slachthuisterrein Haarlem Tijd: 20.00 - 01.00 uur        Lees verder »

6 oktoberROMMELMARKT (De Wijkfabriek)

Zondag 6 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur a.s. organiseert De Wijkfabriek een rommelmarkt met kramen en kleedjes met en door bewoners/omwonenden op het Slachthuisterrein. Live muziek wordt verzorgd door Jeroen Easytune en De Stokers! Mail Michiel Groothuis, productieleider van de Wijkfabriek, via mgroothuis@dock.nl voor het reserveren van een van de laatste marktkramen! Huur marktkraam: €10. Kleedje voor kinderen: gratis!Lees verder »

19 oktoberTHE KAAK (Punk en Rock & Roll)

Buster van der Gugten en Thor Appel ontmoetten elkaar op de occulte school voor ziel, lichaam en geest. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke passie voor punk, rock n roll, kippen en satan. Al snel zag twee-mans-combo The Kaak het levenslicht. Met Thor achter de drumkit en Buster op gitaar en schreeuwend naar de microfoon. Ze produceren een geluid dat riekt naar vroege Britse punk – snel en melodieus maar wel met wat meer raw-power dan de oude garde. Experts beschrijven het geluid als ‘Stiff Little Fingers en de Buzzcocks die verdrinken in een bak hete espresso’.  Lees verder »

20 oktoberHARVEST HERFSTBORREL (Fat Wallet Trio)

Harvest Herfstborrel met livemuziek van Fat Wallet! De muziek doet denken aan de hotclub jazz uit de jaren 30 van zigeunergitarist Django Reinhardt. Het trio bestaat uit ervaren muzikanten die in diverse bands het land door hebben gereisd en overal hebben opgetreden met rubbermade, bender, the cheerfull fruitflies. De bandleden zijn Wouter Groenhart (zang, contrabas), Erik Sinnige (sologitaar) en Tom Bak (ritmegitaar). Repertoire van Fat Wallet (hoe kan het anders met zo'n naam), Leon Redbone, maar ook swingende songs uit Disney films of onverwachte pareltjes van Tom Waits.Lees verder »

24 oktoberKINDERACTIVITEITEN (i.s.m. speeltuin Kindervreugd)

In de herfstvakantie wordt er op donderdag 24 oktober op het Slachthuisterrein geschilderd en geknutseld tussen 13.00 en 17.00 uur! Deze middag organiseren we samen met speeltuin Kindervreugd.Lees verder »

26 oktoberSLACHTMEESTERS (3 bands)

Iedere laatste zaterdag van de maand staan De Slachtmeesters op het podium van het Slachthuisterrein. Dit zijn steeds 3 verschillende leuke bands gelieerd aan Het Patronaat. Datum: 26 oktober 2019 Locatie: Slachthuisterrein Haarlem Tijd: 20.00 - 01.00 uurLees verder »

16 novemberBEGANE GROND (Klein Haarlem)

Avondprogramma in samenwerking met Klein Haarlem op zaterdag 16 november tussen 20.00 - 03.00 uur. Meer informatie volgt!Lees verder »

23 novemberDAISYBELL TRIBUTE (diverse bands)

Daisybell is de naam van de oefenruimte die vroeger op onze locatie zat. Op zaterdag 23 november tussen 20.00 - 03.00 uur en op zondag 24 november tussen 14.00 en 20.00 uur staan de bands die op deze locatie geoefend hebben  op het podium van het Slachthuisterrein. Meer informatie over het programma volgt!Lees verder »

30 novemberSLACHTMEESTERS (3 bands)

Iedere laatste zaterdag van de maand staan De Slachtmeesters op het podium van het Slachthuisterrein. Dit zijn steeds 3 verschillende leuke bands gelieerd aan Het Patronaat. Datum: 30 november 2019 Locatie: Slachthuisterrein Haarlem Tijd: 20.00 - 01.00 uurLees verder »

13 decemberSLACHTHUIS 13 (Weird Omen)

Vrijdagavond 13 december zijn er tussen 20.00 - 03.00 uur ptredens van Weird Omen (frame saxophone avant-garde) & Pacific Parc DJ's!Lees verder »

2 novemberKUNSTLIJN HAARLEM (expositie)

1, 2 & 3 november 2019 bruist het in Haarlem! De stad verandert in een grote cultuurtempel waarin beeldende kunst centraal staat tijdens alweer de 34e editie van Kunstlijn Haarlem. Er is schilderkunst, beeldhouwkunst en design, maar ook, film, dans en theater. Naast de verschillende exposities en open galerieroutes zijn er nog vele andere culturele activiteiten. Kunstlijn Haarlerm organieert jaarlijks dit toonaangevende evenement van én voor hedendaagse kunstenaars uit Haarlem en omstreken. Het eerste weekend van november zet het Slachthuisterrein haar deuren op vrijdagavond 1 november en op zaterdag 2 november (tussen 11.00 en 20.00 uur) open voor het publiek. Meer informatie over het programma volgt!Lees verder »


Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.