Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze agenda.

29 februariSLACHTMEESTERS III (3 bands)

Laatste zaterdagavond van de maand dus tijd voor De Slachtmeesters op het podium van het Slachthuisterrein. Dit zijn steeds 3 verschillende leuke bands gelieerd aan Het Patronaat. Datum: 29 februari 2020 Locatie: Slachthuisterrein Haarlem Tijd: 20.00 - 00.00 uurLees verder »

9 maartINITIATIEVENCAFE GEMEENTE HAARLEM

Initiatievencafé Gemeente Haarlem op 9 maart 2020 Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers, die Haarlem door hun ideeën een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven, hun duurzame idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag over bijvoorbeeld het verder verduurzamen van je bedrijf. Het doel is ondernemers, initiatiefnemers, de gemeente en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie, duurzame initiatieven in Haarlem. Locatie: Slachthuisterrein Haarlem Tijd: n.n.b.      Lees verder »

13 maartTHE SPUNY BOYS

The Spunyboys, hét symbool voor de energie die de Rockabillymuziek uitstraalt. Uitgegroeid tot een van de meest populaire én gevraagde bands van Europa zijn ongetwijfeld deze Spunyboys uit Frankrijk. Deze drie jonge gasten spelen nu een aantal jaar en hebben een grote schare fans om zich heen verzameld. De uitstraling van deze jonge en energieke Rock 'n Roll-honden brengen de luisteraars onmiddellijk terug naar de glorietijd van The Stray Cats. Wie deze gasten eerder aan het werk gezien heeft, weet dat Rémi, Guillaume en Eddie het dak eraf spelen.   Vrijdag 13 maart 20.00 uur Slachthuisterrein Haarlem  Lees verder »

15 maartTHE IRRATIONAL LIBRARY PRESENTS (Das Auge and Stöma)

15-03-2020: The irrational Library presents...Das Auge and Stöma (16.00 - 19.00 hours) Hosted by Mr. Weird Beard & DJ Disfingered. Das Auge, born in 2016 to Hans Plasma, founding member of Letatlin (letatlin.net). Das Auge is an experimental music project based on the coexistence of post punk elements with electronic and sonic debris. Composed and played by H. Plasma, with sincere thanks to Marc Mal de Vivre for playing bass guitar, and to Valentin Guenther for playing trombone. Stöma - Stöma is a funk/noize duo consisting of Wouter van Wijk (drums) and Bruno Ferro Xavier da Silva (bassguitar, electronics, vocals) https://www.stomamusic.com/    Lees verder »

22 maartBUSQUITOS CD-PRESENTATIE (Comic Jazz)

22 maart 2020: CD presentatie Busquitos Deze 4 uitzonderlijke muzikanten nemen je mee op een vrolijke reis langs diverse muzikale genres. Swing, Calypso, Samba, Rock&Roll, Klassiek en alles daar tussen- en omheen. Ze mengen zich in het publiek, regelen spontane line-dances, limbo wedstrijden en spelen serenades. Het is moeilijk stil te blijven zitten bij al dit aanstekelijk enthousiasme. Een verrassende mix van humor en de geweldige muziek van o.a. Django Reinhardt, Irving Berlin, Broadway Musicals, TV-tunes en hun eigen catchy songs met hilarische teksten.Lees verder »

13 aprilVOORJAARSMARKT HAARLEMS WELVAREN

De leukste markt op tweede paasdag! De Voorjaarmarkt van Haarlem! Met als thema 'Haarlems Welvaren' omdat er heel veel prachtige initiatieven zijn in Haarlem die het beste voor hebben met de gezondheid van de Haarlemmers. Deze initiatieven verzamelen zich allemaal op tweede paasdag op het Slachthuisterrein. Tweede paasdag is op 13 april 2020. Wat is er allemaal te doen: Paaseieren zoeken voor de kinderen 'Rommel' kopen en verkopen Inspiratie opdoen voor je gezondheid Kunst bekijken Schmink van KIKI Art Je buurtgenoten leren kennen Meedoen met de activiteiten Dansen en sjansen Mis deze berg gezelligheid niet! En deze lijst wordt nog veel langer, dus houd onze website in de gaten.  Kortom?: een gezellige markt met kraampjes over gezondheid in de breedste zin van het woord. Maak kennis met Haarlemmers die het beste met je gezondheid voor hebben. Denk aan therapeuten en coaches. En ook verschillende producten, winkels en organisaties die je kunnen inspireren. Geniet van het eten, de kunst, de creativiteit.  Doe mee met de bewegingsworkshops. En natuurlijk zijn er activiteiten voor kinderen, is er muziek en uiteraard is de bar open.Lees verder »


Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.